Kursus for virksomheder

Når man er i flow og god trivsel performer man bedre, er mindre stresset og mindre syg. Udover at det kan ses i glade øjne hos medarbejderne, kan det også læses på bundlinien.

Kurser Virksomheder:

Jeg laver inspirationsaftener, foredrag samt 1, 2 og 3 dages kurser, med fokus på at skabe større forståelse på

  • Hvordan tanker, ord og føleser skaber den virkelighed vi skal være i sammen.
  • Hvordan kan vi "spille hinanden bedre"?
  • Hvordan kan vi undgå at akivere hinandens irritations-triggere?

På disse kurser deler jeg ud af min viden om hvordan man i organisationen kan bruge bl.a. hjerneforskning som et forståelsesparameter for hvorfor og hvordan vi reagerer som vi gør - når vi er i flow, og når vi møder forandringer og modstand.

Når man er i flow og god trivsel performer man bedre, er mindre stresset og mindre syg. Udover at det kan ses i glade øjne hos medarbejderne, kan det også læses på bundlinien

Kursus virksomheder

Eksempler på kurser

Jeg laver gerne specialdesignede forløb, der tilpasses netop jeres virksomheds behov.


Mine kurser er altid meget levende og involverende.
Der er en blanding af undervisning og praksis - og en del bevægelse og grin.

Mange virksomheder har lavet kurser for medarbejderne med masser af teambuilding og undervisning i typologier og andre teorier, der skal fremme arbejdsglæden og trivslen. Men der mangler ofte en detalje med hensyn til at få implementeret den nye viden og de nye indsigter.

Og det er der (blandt andet) en neurologisk forklaring på. Hvis ikke vi får fat i den neurologiske "programmering" hos de enkelte medarbejdere, og de individuelle motivationsfaktorer, så vil der sjældent ske en udvikling, men ofte vil alt være som før, efter et par måneder.

Mine kurser er altid meget levende og involverende. Der er en blanding af undervisning og praksis - og en del bevægelse og grin.

Kursustemaer:

  • Lær at elske din irriterende kollega – Om arketyper og de forskellige typologiers betydning for samarbejdet på en arbejdsplads.
  • Spil din kollega bedre – Kursus med en blanding af teori og øvelser der involverer deltagerne, med efterfølgende reflektioner om hvordan læringen fra øvelserne kan implementeres på arbejdspladsen.
  • Skab indre ro i en hektisk hverdag – Kursus med fokus på hvordan man kan skabe rolige oaser hvor som helst i et hektisk arbejdsmiljø. Kurset indeholder introduktion til meditation, samt indsigt i hjernens funktioner, og hvordan du kan holde din hjerne ”smidig”, samt selvhjælp til mere ro og bedre overblik.
parallax background

Inden et kursusforløb vil jeg først gerne have afdækket hvilke udfordringer I ønsker at få løst, eller hvad I ønsker at give jeres medarbejdere.

Kontakt mig på 31603232 til et uforpligtende møde så jeg kan finde den helt rigtige pakke til jer.