Business Boost Camp

Har du lyst til at bruge 3 dage med andre dedikerede virksomhedsejere/iværksættere, og virkelig få tunet ind og stillet skarpt på de resultater du ønsker at skabe, så det kommende år virkelig rykker fra land både personligt og forretningsmæssigt?

Business Boost Camp er for dig der virkelig er motiveret for at rykke til næste niveau - Personligt såvel som i din business.

  • Bliv inspireret.
  • Få klarhed over hvad du skal gøre for at optimere din forretning.
  • Få optimeret dig selv og få kigget på dine mentale forhindringer.
  • Ryk dig selv og din forretning til det næste niveau.

Uanset hvor længe du har været selvstændig, om du lige er startet, eller har været i gang længe, så står du et sted, og er klar til næste niveau. Og når du skal ekspandere, er det samme neurologiske proces, uanset om du er nystartet, eller garvet: Dit mindset skal opgraderes.

For at lykkes med at få nye (og bedre) resultater, skal din underbevidsthed være med, ellers vil den sabotere dine planer. Dette lærer du hvordan man gør. Du får ryddet op i og klarhed over hvilke overbevisninger du har med i bagagen. Er der noget der skal slippes eller ændres, for at du kan få åbnet op for flow og succes?

Det hele løber af stabelen på det famøse Ruths hotel i Skagen, hvor du bliver forkælet med lækker mad og dejlige rammer, inkl. adgang til hotellets spa

Hør mere.
Kursus 1

Dette kommer vi igennem på campen

Undervisningen er tilrettelagt ud fra nogle neuropsykologiske metoder, der hjælper til at bruge hele hjernen, og af og til kroppen - bl.a. Accelereret læring, NLP, Pared sharings, mentale buffere, musik og bevægelse. Alt sammen metoder, der øger indlæringen, og aktiverer hjernen, så du tænker mere kreativt, og din hjerne holdes skarp, så du kan tænke store tanker om dine fremtidige mål og drømme.

Vi er i luksuriøse rammer på hotel det famøse Ruths Hotel i Skagen. Her bliver du feteret og forkælet med lækker wellness, god mad og højt til loftet, så der der kan tænkes store tanker.

"Intro - Icebreakers" Vi skal lige lære hinanden at kende, og til det kommer vi til at lave nogle sjove øvelser og lege, der får rystet os sammen.

"Start with why" Måske kender du allerede Simon Sinek, der påpeger den store forskel der er i at kende sit "Why", så man kan kommunikere sit budskab så tydeligt som muligt, og ud fra en strategisk vinkel, der samtidig tilgodeser hvordan vores (kunders) hjerner fungerer i en beslutningsproces, således vi formulerer os ud fra "hvorfor" din kunde skal vælge dig, i stedet for et udgangspunkt der hedder "Hvad" skal din kunde købe?

Reflektioner om: "Hvorfor er jeg selvstændig - hvorfor laver jeg business?" "Hvem er min målgruppe, og hvad er deres ´smerte´, og har jeg den rette Panodil til dem?” ”Hvad er min vision og mission?”.

"Hjernens autopilot" Hvorfor er det så svært at skabe nye resultater? Hvorfor ender jeg ofte i samme udgangspunkt, gang på gang? Hvorfor vækster jeg ikke som jeg gerne vil?

Hvad skal der til for at ændre din mentale programmering, så du endelig kan bryde fri af dine tillærte begrænsende overbevisninger? Rikke Kirk introducerer viden om hjernens magt over vores "skæbne". Hun tager udgangspunkt i hjerneforskning og NLP, og fortæller om den viden der ligger på området, i forhold til hvordan du kan ændre din "programmering" og dermed dine resultater, personligt, som professionelt.

  • Du får kigget indad og ryddet op på de mentale hylder.
  • Du får gjort status over året der er gået.
  • Du får gjort dig klart hvilke mål du ønsker at nå i 2024, på flere forskellige livsområder (da alt hænger sammen, og din indre verden vil spejle sig udadtil, og dermed også i din business).

"De 6 tænkehatte" (gruppearbejde): Når du har fået tydeliggjort dine ideer/mål/og strategier, skal du præsentere dette for den gruppe du er i. Vi arbejder ud fra Edward de Bono´s teori: "De 6 tænkehatte", hvor din forretningside bliver grundigt analyseret fra helt fokuserede og bestemte vinkler, der gør at alle forhold - gode som mindre gode, kommer frem, så planen kan justeres/optimeres, med hjælp og input fra holdet.

På denne måde er du sikret en så skarp og tydelig plan som muligt, og har taget højde for eventuelle "fælder" eller udfordringer.

”Goalmapping”: Undersøgelser viser at folk der har succes, hvad enten det er i forretningslivet, eller som elitesportsudøvere har flere ting til fælles. Een af dem er visualisering. Du lærer hvad det er der sker i hjernen, når du bruger visualisering. Du kommer til at lave dit eget goalmap, og du bliver også introduceret til powerværktøjet Visionboard, og hvorfor det er så powerfuldt. Du får kort sagt skabt en tydelig trin-for-trin plan, så du ved nøjagtigt hvad dit næste skridt skal være, for at nå i mål i året der kommer.

map”, som er en banebrydende måde at arbejde kognitivt med målsætninger.

Inden du forlader alle de skønne, nye mennesker du har mødt, får du en makker du skal "comitte" dig til, som følger op på at du faktisk får taget de handlinger du har planlagt. Du får adgang til en lukket Facebookgruppe, hvor du kan sparre med de andre deltagere, dele dine succes´er og dine "læringer", og hvad du ellers kunne tænke ville være relevant.

Undervisningen er tilrettelagt ud fra nogle neuropsykologiske metoder, der hjælper til at bruge hele hjernen, og af og til kroppen - bl.a. Accelereret læring, NLP, Pared sharings, mentale buffere, musik og bevægelse.

Undervisningen er tilrettelagt ud fra nogle neuropsykologiske metoder, der hjælper til at bruge hele hjernen, og af og til kroppen - bl.a. Accelereret læring, NLP, Pared sharings, mentale buffere, musik og bevægelse.

parallax background

BUSINESS BOOST CAMP for selvstændige

Eller dig der overvejder at blive det.

- En intens weekend over 3 dage med fokus på din Business

- Ryk dig selv og din forretning med en hjernesmart plan